Radijatori topli dokle god to bilo potrebno (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 15.Apr.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radijatori topli dokle god to bilo potrebno (VIDEO)

Iako se sezona grejanja zvanično završava 15. aprila, do kada je “Gradska toplana” prethodnih godina i grejala stanove svojih korisnika, u ovom preduzeću najavljuju da će grejanja biti sve dok to vremenski uslovi zahtevaju. Tvrde da se već pripremaju i za narednu grejnu sezonu, ali da će se u međuvremenu truditi da nađu način da naplate dugovanja od građana, za koja kažu da su ogromna.
Iako je sredina aprila meseca, i relativno topla zima za nama, meteorolozi za naredne dane najavaljuju loše vreme i niske temperature, koje nisu baš uobičajene za ovo doba godine. Zbog najavljenih padavina i vetra, subjektivni osećaj učiniće da nam bude hladnije nego što to zaista jeste, ali za sve one koje greje niška toplana, izgleda da od ove godine, bojazni nema.
U Gradskoj toplani remont sistema najavljuju odmah nakon obustave grejanja i procenjuju da se novi tarifni sistem naplate, pokazao kao dobra stvar za kućni budžet.
U JKP Gradska toplana tvrde da su dugovanja građana za usluge koje ovo preduzeće pruža, ogromna, i da zbog toga ni oni ne mogu da plate dobavljačima, tako da apeluju, kako kažu, po ko zna koji put, da Nišlije plate ono što duguju.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

U Prijedoru produžena sezona grijanja

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2014, 11:34

PRIJEDOR - Prijedorska "Toplana" je zbog niske temperature vazduha nastavila sezonu grijanja, iako se ona zvanično završava 15. aprila, rekla je direktor ovog preduzeća LJiljana Despotović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.