Preventivna akcija policije u Nišu

Izvor: RTS, 21.Feb.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preventivna akcija policije u Nišu

Osam osoba privedeno u Nišu radi prikupljanja informacija o krivičnim delima. Policija najavila nove preventivne akcije.

Policijska uprava u Nišu sprovela je na području grada opsežnu preventivnu akciju u kojoj je privedeno osam osoba iz kriminogene sredine.

U toku prepodnevnih sati izvršen je istovremeni pretres stanova i kuća na osam lokacija u gradu.

U akciji je po naredbi Višeg suda u Nišu privedeno osam osoba, starosti od 22 do 27 godina, radi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prikupljanja informacija o okolnosti izvršenjima krivičnih dela.

Policija najavila da će i u narednom periodu sprovoditi preventivne akcije u cilju otkrivanja krivičnih dela i procesuiranja izvršioca.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Velika policijska racija u Nišu

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Feb.2013

Pripadnici Policijske uprave sproveli su na području grada Niša opsežnu preventivnu akciju, kojom su zahvaćena lica iz kriminogene sredine. U toku prepodnevnih sati izvršen je istovremeni pretres stanova i kuća na osam lokacija u gradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.