RHMZ: Temperatura na jugu ispod 10 stepeni tokom cele nedelje

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jan.2024, 12:08

RHMZ: Temperatura na jugu ispod 10 stepeni tokom cele nedelje

Nakon hladnog jutra, tokom dana će u Nišu biti pretežno sunčano vreme, ali će se temperatura kretati od 2 do 6 stepena, najavljuju meteorolozi. Slično vreme očekuje se i sutra uz moguću susnežicu, a do kraja nedelje temperatura neće prelaziti 10 stepena na celom jugu.

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u utorak, 23. januara, jutarnja temperatura u Nišu biće -7, maksimalna 2 stepena, a tokom dana moguća je susnežica. Od srede temperatura će rasti, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali neće ići preko 10 stepena, u četvrtak je moguća kiša, a u subotu i sneg.

Meteorolozi najavljuju da će od 29. januara, do 10. februara, sneg neprestano padati.

Hronično obolelim i osetljivim osobama, srčanim bolesnicima i asmatičarima savetuje se opreznost, a u saobraćaju se preporučuje povećana pažnja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.