Prvi niški salsa seminar prošao veoma uspešno!

Izvor: Milan SalsaNis.com, 18.Nov.2008, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi niški salsa seminar prošao veoma uspešno!

Dva dana aktivnih salsa radionica su prošli i sada nam predstoji period sumiranja i sređivanje utisaka, razmena slika, “kafenisanje” sa novim prijateljima i slično.

U razgovoru sa polaznicima seminara, primetili smo da su reakcije na seminar prilično dobre i pozitivne. Svima se dopalo kako su se Nemanja i Jelena potrudili da prenesu svoje znanje na najbolji način, “predviđajući” svako potencijalno pitanje nekog od polaznika (jedan od komentara je bio “…taman kada sam htela Nemanju da pitam nešto, on se vratio na to “gradivo” i objasnio nam ponovo…”).

Sa druge strane i sami instruktori bili su pozitivno iznenađeni interesovanjem i posvećenošću polaznika seminara, da im je bilo pravo zadovoljstvo što su baš oni bili ti koji su “postavili korene” jedne ozbiljnije salsa priče u Nišu.

Iz ugla organizatora ovog seminara ...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Milan SalsaNis.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Milan SalsaNis.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.