Prvenstvo centralne Srbije u znaku niškog Kinezisa

Izvor: JužneVesti.com, 27.Maj.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvenstvo centralne Srbije u znaku niškog Kinezisa

Na Prvenstvu centralne Srbije za starije pionire i juniore takmičari Džudo kluba Kinezis iz Niša osvojili su ukupno 17 medalja čime su bili najuspešnija ekipa na takmičenju. Stariji pioniri su doneli 7 medalja, a juniori 10.

U konkurenciji starijih pionira medalje zlatne medalje osvojili su Ognjen Petrović (do 73 kg) i Veljko Simić (do 42 kg), a srebrnu Anđela Milovanović (do 57 kg).

Bronzane medalje uzeli su Ognjen Simić (do 42 kg), Ognjen Krasojević >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << (do 50 kg), Pavle Pavković (do 60 kg) i Sanjin Lazić (do 73 kg).

Juniori Kinezisa su bili najuspešnija ekipa na regionalnom šampionatu - kažu u klubu.

Na najviše postolje popeli su se Nemanja Milić (do 60 kg), Đorđe Stanojević (do 73 kg), Đorđe Panović (do 81 kg) i Mila Đorđević (do 63 kg).

Srebrne medalje pripale su Pavlu Krsmanoviću (do 60 kg), Stefanu Radovanoviću (do 73 kg) i Anici Delić (do 70 kg).

Slobodan Đorđević (do 60 kg), Mirko Perišić (do 66 kg) i Milija Krasojević (do 73 kg) osvojili su bronzane medalje.

Svi osvajači medalja ostvarili su plasman na Prvenstvo Srbije. Stariji pioniri će se za državne medalje nadmetati za vikend, a juniori za tri nedelje u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.