Prve utakmice niških srpskoligaša u prolećnoj sezoni

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve utakmice niških srpskoligaša u prolećnoj sezoni

Fudbaleri Cara Konstantina i Sinđelića nastavljaju ovog vikenda takmičenje u Srpskoj ligi Istok utakmicama 16. kola.

Rival Cara Konstantina u prvoj utakmici prolećnog dela sezone biće jesenji prvak Tabane iz Jagodine i taj meč na programu je u nedelju 13. marta u 11 sati na Bubnju. Dan ranije, u subotu 12. marta Sinđelić će u Durlanu dočekati ekipu Ozrena iz Sokobanje.

U taboru “carića” vlada dobro raspoloženje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pred nastavak prvenstva. Cilj ekipe je pohod na prvo mesto, a u prva 4 kola drugog dela sezone čak tri igraju na svom terenu, tako da im to svakako ide na ruku.

Prvi protivnik jeste jagodinska ekipa, za koju trener Cara Konstantina Dobrivoje Đurđević kaže da je kvalitetan sastav.

Oni uglavnom napadaju preko bokova, jer kako sam čuo, imaju izuzetno brze igrače na tim pozicijama. Pokušačemo da to neutrališemo i svojim kvalitetima zaustavimo njihove. Ipak, fudbal je to, tako da ne bih prognozirao ishod duela - rekao je on.

Otežavajuća okolnost za igrače niškog srpskoligaša jeste da je teren na Bubnju ovih dana potopljen, pa nisu mogli da vežbaju akcije na njemu.

Prinuđeni smo da treniramo na drugom mestu, jer nam uslovi na našem to trenutno ne dozvoljavaju. Zbog obilnih padavina na teren ćemo prvi put izaći u prvenstvenoj utakmici i to je svakako hendikep za nas, ali šta je tu je - završio je Đurđević.

Klub su u zimskom prelaznom ruku napustili oba golmana Mirdžić i Đokić, kao i Jovanović i Cvetković, a najvećim pojačanjem smatra se dolazak napadača Milutina Ivanovića, kao i potpuni oporavak od povreda Mila Mićunovića. Utakmicu prvog kola zbog povreda propustiće Milenković, dok je Stefanović pod znakom pitanja.

U prvom delu, na otvaranju sezone, Car Konstantin i Tabane podelili su bodove - 2:2.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.