Prva samostalna izložba Dalibora Čerškova (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 01.Jun.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva samostalna izložba Dalibora Čerškova (VIDEO)

“Foto dnevnik 018”, kako je Dalibor Čerškov nazvao svoju prvu samostalnu izložbu fotografija, slika je Niša bez šminke, istraživanje našeg grada kroz objektiv različitih fotoaparata, sa fokusom na ljude i njihovo okruženje.
Po struci građevinski inženjer, Dalibor Čerškov nastvalja umetničku tradiciju po kojoj je njegova porodica u našem gradu prepoznatljiva. Od dede i oca, Emila i Tonija arheologa, preko strica Borisa scenografa, Dalibor je odlučio da njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << umetnički izraz bude fotografija. U Galeriji NKC-a predstavio je 36 fotografija nastalih u poslednjih nekoliko godina .
Fotografije Dalibora Čerškova objavljivane su u časopisu “Refoto”, a više puta je i nagarđivan za svoj rad. Izlagao je u Novom Sadu na izložbi studenata tehničkih fakulteta “Convention 2010 i 2011″ godine. Član je Foto kluba FON iz Niša i Foto saveza Srbije, a “Foto dnevnik 018” je njegova prva, samostalna izložba i može se pogledati u Galeriji NKC-a do 14.juna.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.