Proširenje pogona Džonson Elektrik  u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Apr.2019, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proširenje pogona "Džonson Elektrik u Nišu

Načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski posetila je kompaniju za proizvodnju elektro-motora za automobile i električne uređaje široke potrošnje ,,Džonson Elektrik” u Nišu, koja u gradu posluje od 2014. godine.

Džonson Elektrik Grupa je globalni lider u proizvodnji elektro motora, aktumulatora, pokretačkih podsistema i povezanih elektro-mehaničkih komponenti. Proizvodi ove kompanije našli su primenu u velikom broju industrija uključujući automobilsku >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << industriju, pametno merenje, industriju za izradu medicinskih uređaja, poslovnu opremu, kućne uređaje, ventilaciju, belu tehniku, električne alate i opremu za travnjake i baštu. Sediste Kompanije je u Hong Kongu i upošljava preko 40.000 ljudi u više od 22 zemalja širom sveta.

Načelnica Okruga je sa direktorom Sašom Mladenovićem obišla  proizvodni pogon fabrike. Kako je direktor fabrike u Nišu upoznao načelnicu Nišavskog upravnog okruga, planirano je da zbog dobrih poslovnih rezultata do kraja godine pogon u Nišu bude dograđen.

 U ovoj fabrici radi 1589 radnika a  kada bude realizovana treća faza investicije, biti zaposleno 3.400 radnika.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.