Pronađeno telo muškaraca u Moravi kraj Lalilnca

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Okt.2020, 10:17

Pronađeno telo muškaraca u Moravi kraj Lalilnca

Kako su potvrdili u PU Niš, telo muškarca pronađeno je u Moravi kod sela Lalinac u blizini Niša. Policiji je jutros prijavljeno da se u blizini mosta u tom selu, nalazi telo muškarca. Najverovatnije se radi o pecarošu.

Kako kažu u PU Niš, policija je izašla na teren, uviđaj je u toku, obavešteno je Više javno tužilaštvo, po čijem se nalogu utvrđuju sve činjenice.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ribolovac pronašao telo muškarca u Moravi kod Niša

Izvor: RTS, 19.Okt.2020

Telo 58-godišnjeg muškarca iz Niša pronađeno je jutros oko 6 sati u reci Moravi, u selu Lalincu kod Niša. . Kako RTS saznaje u policiji, telo je pronašao ribolovac u blizini mosta u Lalincu..Prema nezvaničnim saznanjima, pored njega je pronađen ribolovački pribor,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.