Pronađeni nestali (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 03.Okt.2015, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni nestali (VIDEO)

Srpska policija u saradnji sa Interpolom pronašla je juče nestale Momčila Petkovića (17) i Anđelu Stojnev (13) iz Niša u izbegličkom kampu kod Sofije
Kako javlja Javni servis, Ambasada Srbije u Sofiji će u ponedeljak uputiti zvaničan zahtev Bugarskoj za preuzimanje dece, a kako nezvanicno saznaju, problem može da predstavlja to što su kao maloletnici ilegalno prešli srpsko-bugarsku granicu.
Nezvanično, dečak i devojčica su prešli granicu kod Knjaževca, prijavili >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << se kao izbeglice u kampu gde su smešteni Iračani i dali lažna arapska imena. Navodno su ušli u proceduru za dobijanje statusa izbeglice.
Momčilo je otkrio svoje pravo ime i prezime kada mu je rečeno da će biti deportovan za Irak. Podsetimo, niškoj policiji je 25. septembra prijavljen nestanak Momčila i Anđele i od onda se za njima tragalo. Jedan od roditelja potvrdio je ranije da se dečak i devojčica poznaju dva meseca i da su im od prošlog petka mobilni telefoni nedostupni.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.