Prvi Mesje Brikolaž u Nišu

Izvor: B92, 07.Dec.2009, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi "Mesje Brikolaž" u Nišu

Nis -- Prvi objekat francuskog lanca "uradi sam" hipermarketa "Mesje Brikolaž", vredan devet miliona evra otvara se sutra u Nišu.

U hipermarketu "Mesje Brikolaž" u Nišu, će se na 5.800 kvadratnih metara prodavati alati, građevinski materijal i oprema biće zaposleno 75 radnika, najavili su iz komapnije "Briko spec" iz Beograda.

Otvaranju ovog objekta vrednog devet milona evra prisustvovaće i ambasadori Francuske i Bugarske u Srbiji Žan-Fransoa Teral i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Georgi Dimitrov.

Inače, "Briko spec", koji posluje u okviru francusko-bugarske kompanije "Doveri briko" najavio je da će "Mesje Brikolaž" u naredne tri godine otvoriti još četiri hipermarketa u Srbiji, čime će ukupne investicije u objekte dostići 40 miliona evra.

"Doveri briko", kompanija u okviru koje posluje beogradski "Briko spec", ima desetogodišniji u ugovor o franšizingu sa matičnom kompanijom "Mesje Brikolaž".

Trgovinski lanac "Mesje Brokolaž" posluje kroz mrežu od 705 "uradi sam" hipermarketa i zapošljava oko 11.000 ljudi u svetu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proizvodi za uređenje kuće i bašte za male pare

Izvor: Blic, 08.Dec.2009, 06:05

Prvi „Msje Brikolaž", hipermarket koji posluje po principu „uradi sam", danas se otvara u Nišu. Objekat se prostire na 5.800 kvadrata, zaposliće 75 radnika, a Nišlijama će ponuditi oko 30.000 artikala za uređenje doma i bašte. Vrednost ove investicije je devet miliona evra, a Milen...

Nastavak na Blic...

Otvoren prvi Mr. Bricolage objekat u Srbiji (VIDEO)

Izvor: EMportal, 08.Dec.2009

Prvi objekat francuskog lanca "uradi sam" hipermarketa Mr. Bricolage u Srbiji, vredan devet miliona evra, otvoren je danas u Nišu.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.