Prodavci ukrasa u centru Niša - ruglo ili novogodišnji duh?

Izvor: JužneVesti.com, 15.Dec.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodavci ukrasa u centru Niša - ruglo ili novogodišnji duh?

Kao i svake godine, u centru Niša postavljene su tezge sa novogodišnjom robom, a u susret praznicima, u ponudi su jelke, kape, čestitke, žižice i raznobojne sijalice. Iako više nema donjeg veša, ima onih koji ove tezge ocenjuju kao ruglo u centru grada.

Ne moramo da idemo do Beča ili Budimpešte. Pogledajte kako je to ove godine u Beogradu i biće vam jasno da ove godine u Nišu to ne liči ni na šta - kaže jedan Nišlija.

U Opštini Medijana, na čijoj teritoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su tezge i postavljene, kažu da su organizaciju prodaje novogodišnjih suvenira prepustili Turističkoj organizaciji Niša, ali da su kao i ranijih godina poštovani određeni standardi.

Morali su da ispoštuju određenu kvadraturu, izgled tezge i naravno komunalni red. Da ostave sve čisto i uredno i da ne prodaju nešto nije u vezi sa Novom godinom - kaže načelnik opštinske uprave u Medijani Saša Markišić.

Inače, do pre nekoliko dana u Nišu nije bio postavljen nijedan novogodišnji ukras, a razlog za to je, kako su rekli nadležni, reorganizacija “Gorice” i činjenica da resor koji brine o signalizaciji i dekoraciji još nije u potpunosti bio prešao u “Parking servis”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.