Privremeni smeštaj za porodice izgorelih stanova u Rasadniku

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Sep.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privremeni smeštaj za porodice izgorelih stanova u Rasadniku

Za stanare zgrade iz 15 izgorelih stanova u naselju Rasadnik Grad Niš je obezbedio privremeni smeštaj u gradskim stanovima koji se nalaze u užem centru grada, potvrdio je danas gradonačelnik Niša, Darko Bulatović.

Prvi čovek Grada Niša je istakao da se još traga za najboljim stambenim rešenjem za jednu porodicu, zbog većeg broja njenih članova.
"Radimo i na obezbeđivanju nameštaja za porodice čiji su stanovi potpuno izgoreli, a svim stanarim smo obezbedili >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << hranu, zdravstvenu zaštitu i socijalnu pomoć. Deca su dobila pribor za školu. Uradili smo sve ono što smo mogli i što se očekivalo od Grada", rekao je Bulatović.
U požaru u Rasadniku potpuno je izgorelo pet stanova, a deset je oštećeno, ali je inspekcija svim stanarima naložila iseljenje pošto je procenjeno da zgrada više nije bezbedna za stanovanje.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad obezbedio stanove za stanare izgorele zgrade

Izvor: Beta, 21.Sep.2016

Za stanare zgrade u naselju Rasadnik u Nišu koja je oštećena u požaru pre nepune dve nedelje, grad je obezbedio privremeni smeštaj u gradskim stanovima u užem centru Niša, potvrdio je danas gradonačelnik Darko Bulatović.Bulatović je na konferenciji za novinare rekao da se još traga za najboljim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.