Prijem za organizatore 9. Sajma automobila

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Okt.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za organizatore 9. Sajma automobila

U Gradskoj kući u Nišu upriličen je prijem za organizatore devetog po redu Sajma automobila, motora i prateće opreme koji se tradicionalno održava u hali Čair.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i gradski većnik Mihajlo Zdravković primili su direktora “Siti marketing centra” Olivera Paunovića glavnog organizatora sajma ,kao i menadžment i predstavnike izlagača na ovoj manifestaciji.

Deveti po redu sajam ,biće otvoren u petak 5.oktobra u niškoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << hali Čair ,a biće predstavljeni novi modeli  automobila poznatih  brendova sa kojima će posetioci moći da se upoznaju na licu mesta.

Ukupno će biti prisutno 15 izlagača uz nekoliko srpskih premijera poznatih auto brendova.Nekoliko kompanija se ponovo vraća na sajam, pa će posetioci moći da vide i modele Folksvagena,Seata i Jamahe.

Biće dodeljene i tradicionalne nagrade za najbolji štand,auto i najlepšu hostesu,a cena ulaznice je 200 dinara.Saja

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.