Prijavi se i osvoji „SKC studio kartu“

Izvor: NTV.rs, 17.Sep.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavi se i osvoji „SKC studio kartu“

Studentski kulturni centar Nis, u okviru svoje muzičke produkcije pokreće akciju “SKC STUDIO TICKET“.
Ona predstavlja konkurs za izbor nove kompozicije koja će se, u organizaciji SKC-a Niš, studijski snimiti a nakon toga i promovisati.
Konkurs je namenjen mladim muzičkim autorima (do 27 godina). Prednost imaju autori koji do sada nisu snimali i izdavali svoje kompozicije.
Svi zainteresovani mogu da šalju svoje kompozicije (DEMO snimke), na e-mail studio.ticket@skc-nis.com, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << u periodu od 15. septembra do 15. oktobra 2014. godine.
Prvi “SKC STUDIO TICKET“ konkurs je otvoren za kompozicije svih muzičkih stilova.
Nakon završetka roka za slanje kompozicija stručni žiri će odabrati jednu kompoziciju koja se ističe inovativnošću i kreativnošću i nagraditi je “SKC STUDIO KARTOM“ koja omogućava njeno studijsko snimanje i promociju.
Cilj ove akcije (konkursa) je da se podstakne i pomogne muzičko stvaralaštvo mladih autora i studenata Univerziteta u Nišu. Ideja SKC-a Niš je da se ovaj konkurs periodično ponavlja i vremenom razvija.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Konkurs za studijsko snimanje pesme mladih autora

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2014

Mladi muzičari koji žele da njihove autorske pesme budu snimljene u studiju i potom promovisane, mogu se prijaviti na konkurs niškog Studentskog kulturnog centra “SKC Studio ticket”...Konkurs muzičke produkcije SKC-a namenjen je autorima koji imaju do 27 godina, a prednost imaju oni koji do sada...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.