Izvor: RadioCity.rs, 23.Maj.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Priča se po gradu" ponovo u Nišu

Četiri dame u hramu lepote “Koko“, vlasnica Koviljka, njene najbolje drugarice Dunja i Maja, i Majina majka Nina, koju je urnebesno dočarala Olga Odanović, naći će se ponovo na sceni Doma vojske, u predstavi “Priča se po gradu“. Kako kaže Olga Odanović, sve se veoma raduju ponovnom dolasku u Niš.
"Tema je univerzalna, neiscrpna. Bavi se temom iskrenosti, prijateljstva, ljubavi, prevare. Do korenitih promena dolazi među protagonistima u komadu. Ona postavlja neka vrlo značajna >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << pitanja", kaže za City radio Olga Odanović.
Brojne Nišlijke koje su se našle prošle godine u publici smehom su reagovale na svakodnevne ženske probleme i dijaloge, a teško da se svako od prisutnih nije pronašao u nekoj ulozi ili situaciji. Ipak, u publici je i mnogo muškaraca koji možda mogu da pronađu odgovore na neka pitanja u vezi sa ženama. Tako je, kaže Olga Odanović, na svim predstavama, gde god da igraju.
"Sve životno i autentično, skoro na nivou neke dokumentarnosti. Mnogi će se prepoznati, kao recimo u sceni između majke i ćerke, ali i drugim. Mnogi će se zaista pronaći u nekim ulogama, a možda će nakon predstave postaviti sebi neka pitanja", kaže poznata glumica.

Sedišta u Domu vojske prošle godine pretežno su popunile dame, ali je bilo i Nišlija, koji su uživali u rolama četiri glumice, i zanimljivom scenariju. Tekst i režiju za ovu predstavu potpisala je Staša Koprivica.
Priča se po gradu je jedna urnebesna komedija pre svega, kaže Olga Odanović i očekuje da će se uz nju svi dobro provesti i zabaviti, kako glumice na sceni, tako i publika u Domu vojske, 26. maja, od 20 sati.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.