Prevario vlasnika pumpe za 4,6 miliona dinara

Izvor: RadioCity.rs, 28.Maj.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevario vlasnika pumpe za 4,6 miliona dinara

Niška kriminalistička policija podnela je krivičnu prijavu S. O. (1979) iz Zemuna, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevara.
Policija navodi da se sumnja kako je S. O. tokom marta obećao vlasniku da će iznajmiti njegovu pumpu za 1.000 evra mesečno, bez sačinjavanja ugovora o zakupu.
On je zatim od vlasnika, u cilju prodaje naftnih derivata, uzeo dva kamiona i prikolicu cisternu, uz obećanje da će mu vrednost kamiona i cisterne ispaltiti u gorivu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Na taj način oštetio ga je za iznos od oko 4,6 miliona dinara.
Osumnjičeni Zemunac je u bekstvu, i policija za njim intenzivno traga, a kako je izvršilac više krivičnih dela, policija je objavila i njegovu fotografiju i poziva one koji ga prepoznaju da se jave Dežurnoj službi Policijske uprave u Nišu na bojeve 018.522.982 ili 192.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Zemunac prevario vlasnika benzinske pumpe

Izvor: juGmedia, 28.Maj.2014

NIŠ- Kriminalistička policija podnela je krivičnu prijavu S. O. (35) iz Zemuna zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevara. Sumnja se da je S. O. tokom marta lažnim prikazivanjem i obećanjima doveo u zabludu vlasnika benzinske pumpe “Das Petrol“ u selu Aleksandrovo, opština Merošina....

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.