Pretučeni mladić van životne opasnosti, ali sa teškim povredama

Izvor: RadioCity.rs, 17.Sep.2014, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučeni mladić van životne opasnosti, ali sa teškim povredama

Policijskoj upravi u Nišu je juče, ujutru Zavod za hitnu medicinsku pomoć prijavio da im se javio P. K. (1994) iz Niša sa povredama. Njemu je lekarska pomoć ukazana na Maksilofacijalnoj hirurgiji u Nišu, gde je zadržan na daljem lečenju, saopštili su iz Policijske uprave Niš.

Dežurni lekar konstatovao je teške telesne povrede u vidu preloma gornje vilice. Kako policija saopštava nakon uviđaja i razgovora sa pretučenim mladićem, postoji osnov sumnje da je mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << zadobio povrede kada su ga, u toku noći, trojica nepoznatih napadača presrela iz smera Voždove ulice i jedan od napadača udario u predelu glave, dok se vraćao kući iz grada.
Kako City radio saznaje od sestre povređenog mladića, on se vraćao sam iz grada oko pola 3 ujutru, kada mu je jedan od trojice napadača prišao iz čista mira i udario ga u glavu.
P. K. je tada pao na zemlju i ne seća se daljeg toka, ali je posle napada nekako uspeo sam da dođe do kuće, koja je nedaleko od mesta incidenta.

„Verovatno je to instinkt za životom, sam je došao kući ali u katastrofalnom stanju. Tresao se, prebledeo je jer je izgubio mnogo krvi, vilica mu je smrskana, povraćao je krv, nekoliko zuba mu je izbijeno, probijen mu je sinus, ima potres mozga, ali nema unutrašnje krvarenje, a po telu ima modrice kao da je tučen bokserom“, rekla nam je sestra napadnutog mladića.
Prema saznanjima City radija reč je o mirnom mladiću koji studira Psihologiju i nije incidentna ličnost. Mladić se sada nalazi na odeljenju Maksilofacijalne hirurgije gde će mu biti operisana vilica, kada mu splasnu otoci sa glave.
Napadači još uvek nisu poznati, ali niška policija radi na njihovoj identifikaciji i pronalaženju.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.