Preminuo Jovo Mišeljić, nekadašnji igrač i trener Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2023, 14:21

Preminuo Jovo Mišeljić, nekadašnji igrač i trener Radničkog

U Nišu je danas preminuo Jovo Mišeljić, nekadašnji igrač i trener mlađih selekcija Radničkog. U dva navrata je nastupao za Radnički i 17 puta se upisao u strelce na 97 utakmica. Mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

U karijeri je nastupao za Leotar iz Trebinja, španski Badahoz, kiparske klubove Aris i Apolon, grčki Atinaikos, te za Proleter iz Zrenjanina i OFK Niš.

Vihorni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << napadač iz Trebinja, kako ga opisiju iz Radničkog, u dva navrata je branio boje "Reala sa Nišave", od 1992. do 1994. godine i od 2001. do 2003. godine.

Nakon igračke karijere posvetio se trenerskom radu sa decom, najpre na Kipru, a poslednjih godina radio je u školi fudbala i predvodio pionirsku selekciju Radničkog.

Jovo Mišeljić ostaće večno upamćen u Radničkom i Nišu kako po svojim fudbalskim veštinama, zbog kojih je publika dolazila na stadion, tako i po svojim ljudskim kvalitetima i vrlinama. Svi u Radničkom i Školi fudbala će sa ponosom nositi sećanje na svog kolegu, saigrača, trenera i prijatelja - kažu iz Radničkog.

Datum i mesto sahrane biće naknadno objavljeno.

A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis)

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Preminuo Jovo Mišeljić

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2023

Jutros je u Nišu preminuo Jovo Mišeljić, nekadašnji igrač i trener mlađih selekcija Radničkog iz pomenutog grada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.