Premijera “Pedeset nijansi – siva“ u “Kupini”

Izvor: JužneVesti.com, 11.Feb.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera “Pedeset nijansi – siva“ u “Kupini”

Željno iščekivana filmska adaptacija bestselera “Pedeset nijansi – siva“, koji je postao svetski fenomen, danas stiže na repertoar niškog bioskopa “Kupina”.

Film će biti prikazivan u više termina - od 19, 20, 21:30 i 22:15. Za 14. februar, Dan zaljubljenih, u bioskopu “Kupina” su nakon projekcije ovog filma pripremili vino i čokolade.

Koliko je veliko interesovanje publike za ovaj film u svetu, kao i Srbiji, svedoči i broj prodatih ulaznica. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ovaj film je u 39 zemalja sveta u pretprodaji prodato 2,75 miliona karata.

“Pedeset nijansi – siva“ je, kako se navodi u opisu filma, izuzetno neobična i jedinstvena ljubavna priča o uspostavljanju poverenja i pridržavanju međusobno dogovorenih pravila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"50 nijansi - siva" i "Kingsman" u "Vilinom gradu"

Izvor: JužneVesti.com, 11.Feb.2015

U sredu 11. februara u "Vilinom gradu" niška publika će imati prilike pogleda premijeru filma "50 nijansi - siva", a dan kasnije i ostvarenje "Kingsman: tajna služba". Nakon premijernog prikazivanja, filmovi će se naći na redovnom repertoaru...“Pedeset nijansi – siva“ je filmska adaptacija...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.