Premijera Čudesnog Spajdermena 2 u bioskopu Kupina!

Izvor: RadioCity.rs, 24.Apr.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera "Čudesnog Spajdermena 2" u bioskopu "Kupina"!

"ČUDESNI SPAJDERMEN 2"
Najveća Spider-Manova borba oduvek je bila ona koju je vodio sa samim sobom: bitka između svakodnevnog života i obaveza Pitera Parkera i herojskih dužnosti Spider-Mana. U filmu Čudesni Spider-Man 2 (Amazing Spider-Man 2 ) Piter Parker će otkriti da najveći sukob tek predstoji. Sjajno je biti Spider-Man (Endru Garfild). Za Spider-Mana ništa se ne može porediti sa osećajem kada leti među soliterima, prihvatajući ulogu heroja i kada provodi vreme sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Gven (Ema Stoun).

Ali biti Spider-Man ima i svoju cenu: samo on može zaštititi svoje sugrađane od stravičnog nasilja koje preti da uništi Njujork. Pojavom Elektra (Džejmi Foks) Piter se mora suočiti sa neprijateljem daleko moćnijim od sebe. A kada mu se vratio stari prijatelj, Hari Osborn (Deni DeHan), Piter je shvatio da svi njegovi prijatelji imaju nešto zajedničko: OsKorp.

"OSVETA NA ŽENSKI NAČIN"
Nakon što je saznala za svog dečka (Nikolaj Koster-Valdou) da je oženjen, glavni ženski lik (Kameron Dijaz) pokušava da svoj poljuljani život sredi i vrati se na „pravi put“. Međutim, kad slučajno upozna njegovu ženu (Lesli Man), uviđa da njih dve imaju mnogo toga zajedničkog. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene udružuju snage i osmišljavaju zajedničku osvetu.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.