Predstavio se kao prodavac novina, pa opljačkao prodavnicu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2016, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavio se kao prodavac novina, pa opljačkao prodavnicu

Zasada nepoznati muškarac koji se predstavio kao prodavac novina, uz pretnju nožem, noćas je opljačkao prodavnicu „Idea“ na Bulevaru Vojvode Mišića u Nišu i odneo oko pola miliona dinara, potvrđeno je Južnim vestima u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Slučaj je, kažu, u ranim jutarnjim časovima prijavila radnica.

Nepoznati muškarac sa fantomkom na glavi i nožem u rukama pokucao je na zadnja vrata “Idee” i rekao da nosi novine. Kada mu je radnica otvorila, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << on je ušao i uz pretnju nožem zatražio novac od pazara - kažu u Tužilaštvu.

Radnica mu je, dodaju, predala pazar za tri dana i to u iznosu između 500.000 i 600.000 dinara.

Kada mu je predala novac, muškarac je radnici naredio da klekne i gleda u pod, nakon čega se on udaljio u nepoznatom prvcu - ističu.

Kako pojašnjavaju, reč je o krivičnom delu “razbojništvo”, a o N.N. licu koje ga je počinilo zasada se još uvek traga.

U policiji potvrđuju da intenzivno rade na identifikaciji razbojnika.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.