Predavanja o digitalnoj ekonomiji “Webiz” održava se u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Sep.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanja o digitalnoj ekonomiji “Webiz” održava se u Nišu

Pozicioniranje na društvenim mrežama, elektronsko poslovanje, brendiranje na internetu, Gugl oglašavanje, imej marketing, digitalna transformacija, digitalni ekosistem, WordPress i WooCommerce, neke su od tema konferencije “Webiz” koja će održati u Nišu 3. i 4. oktobra u kongresnom centru Constantinus Palace u Nišu.

Na konferenciji će učestvovati najeminentniji predavači iz oblasti digitalne ekonomije, koji će po prvi put podeliti svoje znanje, savete i upotrebljive >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << savete sa niškom publikom.

Neki od njih su Vladimir Zarić, Ivan Bildi, Marko Ilić, Predrag Milićević, Momir Đekić, Ivana Petrović, Milan Ivanović, Milan Trbojević...

Cilj "Webiz" edukacije u Nišu jeste da malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima koji žele da saznaju kako tehnologija može dodatno podstaći i razviti klasično poslovanje, osvetli novu perspektivu i otkrije uspešan put napred ukrštanjem tehnologije i biznisa. Jednostavno, dobrodošli su svi oni koji žele da unaprede poslovanje svojih kompanija, ali i svoje lično znanje na poljima digitalnih tehnologija i inovacija. - kaže direktor Webiza Vladimir Kovač.

Pored velikog broja eminentnih predavača, “Webiz” edukacije posećuju predstavnici mnogobrojnih kompanija, malih i srednjih preduzeća i različitih organizacija, pa je ovaj događaj savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

Kako je ovo prvi put da se jedan “Webiz” događaj organizuje u Nišu, želeli smo da sam događaj maksimalno približimo lokalnoj publici, te smo zahvaljujući našem partneru na ovom događaju, organizaciji USAID, obezbedili veoma pristupačne cene kotizacija koje su dostupne po atraktivnoj ceni od 1.200 dinara. Broj mesta na događaju je ograničen na 150, pa je iskren savet da se svi zainteresovani prijave što pre i obezbede sebi mesto na "Webiz"-u na vreme.

Prijava i više informacija o ovom događaju možete pronaći na sajtu “Webiz"-a.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.