Praznično radno vreme ustanova i javnih preduzeća (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 31.Dec.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznično radno vreme ustanova i javnih preduzeća (VIDEO)

U vreme nastupajućih novogodišnjh i božićnih praznika mnoge ustanove i javna preduzeća radiće po skraćenom radnom vremenu i biće organizovana smenska dežurstva:
Služba pedijatrije i Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih u niškom Domu zdravlja radiće uobičajeno tokom predstojećih prazničnih dana,od 7 do 20 sati, kao i Zdravstvena stanica „Obilićev venac“, koja će i 1. i 2. januara biti otvorena za sve kojima je pomoć potrebna do 20 časova. Na terenu će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i Služba kućnog lečenja, medicinske nege i palijativnog zbrinjavanja, a punkt u Rajićevoj, radiće od 7 i 30 do 14 i 30. Medicinske sestre će takođe biti na usluzi od ranih jutarnjih časova sve do osam sati uveče, osoblje iz Polivalentne patronažne službe obilaziće mališane do 14 časova, dok će telefonsko savetovalište raditi od 7 do 20 sati.
Dežurna apoteka „Ćele-kula“ radiće kao i do sada 24 časa dnevno.
Kada je reč o naplati parkiranja, 1, 2, i 7. januara inkasanti niškog Parking servisa neće vršiti kontrolu i naplatu parkiranja.
Svi oni koji žele da izmire svoja dugovanja prema „Jugoistoku“ moći će to da urade danas do 18 sati, a nakon toga šalteri će biti otvoreni u subotu 3. januara i to u periodu od 7 do 14 časova.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.