Povređena deca – stabilno

Izvor: NTV.rs, 15.Apr.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena deca – stabilno

Deca iz sela nadomak Vladičinog Hana, koja su, nakon što ih je juče teško povredio brzi voz, prebačena u niški Klinički centar, i dalje su u stabilnom ali teškom zdravstvenom stanju.
I na Klinici za neurohirurgiju i na dečjoj hirurgiji kažu da se opšte stanje povređenih mališana nije menjalo u odnosu na juče, i da su deca pod stalnim nadzorom lekara. Još se zvanično ne zna kako su se mališani, bez ikakvog nadzora našli na pruzi. Međutim, kako NTV nezvanično saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << dvojica dečaka žive u romskom naselju koje je tik pored pruge, a s obzirom da je Južna Morava sa druge strane, stanovnici ovog naselja neretko dovode sebe u opasnost čestim prelaskom preko šina.
Podsećamo, brzi voz koji je povredio dečake, saobraćao je na relaciji Skoplje-Beograd, a uviđaj na licu mesta obavili su zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva i policajci iz Vladičinog Hana.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.