Povećane gužve na autobuskoj stanici (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 13.Jul.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećane gužve na autobuskoj stanici (VIDEO)

Na glavnoj autobuskoj stanici ovih dana beleže se povećane gužve. Razlog za to je sezona odmora, a veliki broj građana putuje ka primorju. Niš ekspres nedavno je ponovo uveo liniju prema Ohridu, pa se mnoge Nišlije odlučuju i za ovu destinaciju.
Niška autobuska stanica spremno je dočekala letnju sezonu. Ovih dana gužve su nešto veće, a ukoliko bude bilo potrebno, za neke destinacije biće obezbeđeni dodatni polasci.

Svakodnevno građanima je na raspolaganju i prevoz >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << do Ohrida za koji je ove godine veliko interesovanje. Iz Niša autobus za ovu destinaciju polazi u 22 časa, dok je povratak iz Ohrida u 8 sati ujutru. Cena karte u jednom smeru nje 2090 dinara, dok je povratna karta 3550 dok se smeštaj u apartmanu može naći za oko 7 evra.
Tradicionalno, najviše interesovanja u agencijama ima za Grčku i Bugarsku. Iz agencija Maestro travel koja ima prevoz do susedne Bugarske na pet dana i to iz nekoliko gradova Srbije, kažu da se ove godine mogu naći povoljni aranžmani za ovu destinaciju.
I ove godine najtraženija mesta u Bugarskoj su Nesebar, Sozopol i Sunčev breg, dok su u Grčkoj najpopularniji Halkidiki i Olimpijska regija.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Povećane gužve na autobuskoj stanici

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Jul.2015, 09:26

Na glavnoj autobuskoj stanici ovih dana beleže se povećane gužve. Razlog za to je sezona odmora, a veliki broj građana putuje ka primorju...Niš ekspres nedavno je ponovo uveo liniju prema Ohridu, pa se mnoge Nišlije odlučuju i za ovu destinaciju...Niška autobuska stanica spremno je dočekala...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.