Izvor: RadioCity.rs, 09.Jan.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebna je hitna pomoć za malenu Juliju Dimitrijević

Julija je rođena kao zdravo dete, igrala se sa roditeljima, išla u vrtić, vozila bicikl. Međutim, problemi su nastali 2017. godine. Dete je često bilo bolesno i jednog dana oko je počelo da crveni. U početku se porodica nadala da nije ništa ozbiljno, da je u pitanju obična upala, konjuktivitis, i da će proći. Lečena je kapima, ali situacija sa očima je bila sve gora, dok nije ustanovljeno da Julija boluje od autoimune bolesti, Reumatoidni Artritis, koji napada sopstvena tkiva, u njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << slučaju oko i uništava ga.
Zatim Julija počinje sa biološkom terapijom - Humira, u nadi za prestanak upale oka. Međutim, ubrzo joj se dijagnostifikuje komplikovana katarakta i iridociklitis, nakon čega ona potpuno gubi vid na oku.
Roditelji saznaju za kliniku u Rusiji gde se leče i operišu slepa deca i ubrzo je kontaktiraju. Dobijaju odgovor da je potreban hitan dolazak i možda zadnja šansa za mogućnost povratka vida specijalnom, ruskom metodom.
Julijini roditelji se nadaju da će pomoć dobrih ljudi dati mogućnost da se Julija leči u Rusiji i tako poveća šanse da ponovo progleda i vrati se normalnom životu kao sva deca. Sredstva se prikupljaju za lečenje i za putne troškove.
Za Juliju do pobede! Budimo humani!
Pomozimo Juliji!
Slanjem SMS poruke: Upišimo 745 i pošaljimo SMS na 3030
Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human745 i pošaljimo SMS na 455
Uplatom na dinarski račun: 160-555335-46
Uplatom na devizni račun: 00-540-0004302.0
IBAN: RS35160005400004302047
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.