Potpisan sporazum o prekvalifikaciji

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Feb.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan sporazum o prekvalifikaciji

Danas je u Nišu potpisan Sporazum o razumevanju i saradnji između Unije preduzetnika i zanatlija regiona Južna Srbija i Jedinstvene Srbije.

Sporazum se odnosi na saradnju u vidu prekvalifikacije zanatlija, članova Jedinstvene Srbije na teritoriji regiona i cele Srbije.

Kako je istako Srećko Dokić, predsednik Unije preduzetnika i zanatlija regiona Južna Srbija, na jugu Srbije deluje 15.000 privrednih subjekata, od toga 5000 zanatlija koji imaju potrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << za prekvalifikacijom ili dokvalifikacijom svoje zanatske stručnosti.

Ovaj sporazum omogućiće članovima Jedinstvene Srbije i ne samo njima, kavalitenu i stručnu obuku, dobijanje sertifikata, što će zasigurno povećati njihove mogućnosti u potrazi za boljim poslom.

U ime jedinstvene Srbije sporazum je potpisao Nikola Ilić, predsednik Okružnog odbora stranke.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Niš: Saopštenje Jedinstvene Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Feb.2016

U prostorijama stranke Jedinstvena Srbija, dana 24. februara 2016.godine, potpisan je Sporazum o razumevanju i saradnji Okružnog odbora Jedinstvene Srbije i Unije zanatlija i preduzetnika regiona Južne Srbije...Politička stranka Jedinstvena Srbija već je najavila veliki priliv novih članova u stranku,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.