Pojedina niška sela opet bez vode, radovi na matejevačkom putu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojedina niška sela opet bez vode, radovi na matejevačkom putu

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Bujmirskoj ulici, stanovnici naselja Šljaka opet su bez vode. Ekipe Vodovoda su već na terenu, tako da se normalizacija vodosnabdevanja očekuje do 15 sati.

Pored ovog naselja, usled radova moguć je prekid u snabdevanju vodom u selu Trupale, takođe do 15 sati. Kako su saopštili iz Vodovoda, obavljaju se i radovi na popravci kanalizacione mreže na Matejevačkom putu bb iznad benzinske pumpe “Kolomaca“.

Kvar je nastao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zbog pokušaja NN lica da bespravno obavi priključak na kanalizacionu mrežu, zbog čega je načinjena šteta na kanalizacionom kolektoru, propao je asfalt na kolovozu i ugrožena bezbednost svih učesnika u saobraćaju - kažu u Naissusu.

Kako navode u Vodovodu o celom slučaju je obaveštena nadležna inspekcijska služba.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Selo Hum i deo Ledene stene nemaju vodu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2018, 12:44

Zbog kvarova na vodovodnoj mreži, kako kažu iz Javnog preduzeća Naisus, suve slavine imaće stanovnici niškog sela Hum, naselja Milka Protić i u delu naselja Ledena Stena. Iz Vodovoda najavljuju da će kvarove popraviti do 15 sati...Kako objašnjavaju iz Vodovoda, u Humu su kvarovi na mreži, ali...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.