Pojačane policijske kontrole tokom praznika

Izvor: RadioCity.rs, 12.Apr.2017, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačane policijske kontrole tokom praznika

Iskustvo iz prethodnih godina pokazuje da je tokom praznika intenzitet saobraćaja mnogo veći nego što je to slučaj u “redovnim okolnostima”.
Veće gužve se, osim na putevima, očekuju i na graničnim prelazima.

Kako navode pojedini mediji biće kontrolisana alkoholisanost vozača, brzina ali i bezbednost dece u vožnji, a biće aktivan i maksimalan broj radara i presretača.

Prema anlizama policije mart, april i maj nisu najrizičniji meseci kada je reč >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << o saobraćajnim nezgodama, ali je kako kažu iz MUP-a neophodan maksimalan oprez u vožnji zbog većih gužvi.

S obzirom na lepo vreme, u ovom trenutku najugroženiji su vozači motora, pa iz MUP-a apeluju na njih da vode računa o brzini i nose zaštitnu opremu.

Inače, od početka godine u saobraćajnim nesrećama stradalo je 126 osoba, što je identično istom periodu od prošle godine. Jedino što je ohrabrujuće je da je u ovom periodu broj povređenih osoba manji za 20 odsto.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.