Počinje rekonstrukcija Ulice Koste Stamenkovića

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje rekonstrukcija Ulice Koste Stamenkovića

Radnici preduzeća “TRACE PZP Niš” započeli su sređivanje Ulice Koste Stamenkovića u Nišu, a kako kažu u Direkciji za izgradnju grada, ulica će dobiti novu vodovodnu mrežu i kolovoz.

Ukupna vrednost radova je, kako kažu u Direkciji, 8,3 miliona dinara, a rekonstruisaće se u dužini od 134 metra, od Dušanove do Rajićeve ulice. Od te sume 5,2 miliona će biti utrošeno na rekonstrukciju vodovodne mreže, 3 miliona za kolovoz i 100.000 dinara za saobraćajnu signalizaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Polovinu para obezbedilo je Ministarstvo privrede, avpolovinu Grad Niš.

Kako je najavljeno i ranije, ova ulica se rekonstruiše zajedno sa ulicama Dragiše Cvetkovića, Svetozara Markovića i Episkopskom.

Rok za završetak radova u sve 4 ulice je 110 dana, ali iz Direkcije poručuju da će najverovatnije trajati duže, jer se radovi odvijaju bez blokade saobraćaja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.