Počinje Sajam lova i ribolova u hali Čair

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Sajam lova i ribolova u hali "Čair"

Jubilarni 20. Sajam lova i ribolova otvara se danas u 13 sati u niškoj hali “Čair” i trajaće do nedelje 29. aprila. Organizatori najavljuju učešće oko 50 izlagača, kao i velika sniženja.

Na sajmu će učestvovati distributeri i proizvođači lovačke i ribolovačke opreme i opreme za boravak u prirodi, kao i brojne organizacije i udruženja iz ove oblasti.

Na sajmu će biti prikazani svi noviteti pred nastupajuću sezonu,dakle sve ono što zaljubljenici u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << lov, ribolov i uopšte boravak u prirodi mogu da vide i kupe, a izlagači najavljuju i specijalne sajamske popuste - navode iz Sportskog centra “Čair” koji organizuje Sajam.

Cene ulaznica su nepromenjene, 150 dinara je individualna, a 100 dinara grupna (za 10 i više osoba), dok će poslednjeg dana Sajma ulaz za sve posetioce biti besplatan.

Prvog dana Sajma radno vreme biće od 12 do 19:30, dok će 26, 27, i 28. aprila hala biti otvorena za posetioce od 10 do 19:30, a poslednjeg dana od 10 do 17 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.