Počele pripreme rukometašica Naise

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele pripreme rukometašica Naise

U malo izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu rukometašice Naise počele su pripreme za sezonu u kojoj će igrati u Čelendž kupu, Superligi i Kupu Srbije.

Do sada su iz Naise otišle Sandra Lapajne, Suzana Ćubela, Maja Dragoljubović i Lilia Gorilska, a na prozivci na kojoj su bile 23 igračice viđeno je dosta mladih igračica iz Naisine škole rukometa.

- Biće teško. Već dva meseca jurimo igračice da se pojačamo malo. Ovde su uglavnom niška deca i devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imaju veliku odgovornost. One su koje će morati da zagrizu i da naprave lep rezultat, a to je opstanak u Superligi. Moramo da budemo među osam ekipa - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Za sada, nove igračice su Aleksandra Pešić iz Pirota i golman Ana Kačarević koja dolazi iz Jagodine.

- Kod mene je prelomilo što je Upravni odbor dao “zeleno svetlo” za jednu ili dve igračice. Pokušaćemo da nađemo da bi nam bilo lakše sledeće sezone - dodao je Jovanović.

U radu stručnog štaba Jovanoviću će pomagati treneri Omladinske škole Tanja Kostić i Darko Cvetković.

- Tu je i Ana Kačarević koja kao reprezentativka može da pomogne da što bolje spremimo golmane. Na prozivci imamo 4 golmana - dodao je Jovanović.

Ekipa će pripreme obaviti u Nišu, a treniraće u hali Čair, na stadionu i u parku.

- Pokušaćemo da odigramo što više kontrolnih utakmica. Voleo bih da bude između 5 i 10 mečeva, ali teško je naći protivnika. Najbliži su nam Jagodina i Svilajnac, ali ćemo videti sa kim možemo. Te utakmice su u planu početkom septembra - ističe Jovanović.

Prvenstvo počinje 19. septembra, a na startu Superlige Naisa dočekuje kragujevački Radnički.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rukometašice Naise počele pripreme

Izvor: NTV.rs, 11.Avg.2014

U znatno izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu sezonu rukometašice Naise počele su pripreme u kojoj će igrati u Čelendž kupu, Superligi i Kupu Srbije.. Za sada od novih rukometašica tu su Aleksandra Pešić iz Pirota i golman Ana Kačarević koja dolazi iz Jagodine. Do sada su iz Naise otišle...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.