Počela prodaja sezonskih ulaznica za Radnički

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jul.2022, 18:06

Počela prodaja sezonskih ulaznica za Radnički

Na blagajni istočne tribine stadiona "Čair" počela je prodaja sezonskih ulaznica za sve utakmice Radničkog iz Niša u Superligi i Kupu ove takmičarske godine. Prodaja traje do četvrtka, 14. jula, a cene su od 3.000 do 20.000 dinara.

Prodaja vaučera, koji će biti kasnije zamenjeni za plastične kartice, biće svakog dana, osim nedelje, od 9 do 17 sati.

Zamena vaučera za plastičnu karticu vršiće se u petak, 15. jula i subotu, 16. jula, takođe na blagajni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << istočne tribine stadiona "Čair", u radnom vremenu od 09 do 17 sati - kažu u Radničkom.

Cene od 3.000 do 20.000 dinara, foto: FK Radnički

Za južnu tribinu cena sezonske ulaznice je 3.000 dinara, za istočnu ili zapadnu 6.000, a za ložu je potrebno izdvojiti 20.000 dinara.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš ) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca - kažu u Radničkom.

Kako ističi u niškom klubu, sezonska ulaznica važi za sve utakmice Superlige, uključujući i utakmice Kupa Srbije, koje Radnički igra na stadionu "Čair" u Nišu u sezoni 2022/2023.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.