Počela letnja sezona kupanja na Čairu

Izvor: RadioCity.rs, 02.Jun.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela letnja sezona kupanja na Čairu

Letnja sezona na otvorenim bazenima SC Čair počela je u petak, 2. juna. U upravi Centra kažu da su posetiocima ove godine dostupni i neki novi sadržaji.
„Otvoreni bazeni sa akva parkom nude više zabave, više hladovine, 70 besplatnih ležaljki van bifea, besplatan wi-fi i najnoviju muziku sa dj-em, a napravljene su i nove nadstrešnice za hladovinu“, tvrde u SC Čair.
Iako cena ulaznice ostaje ista kao prošle sezone, danas je za odrasle kupače ulaz 100 dinara, a za decu >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << do 10 godina, u pratnji roditelja, besplatan. Ostalih dana za odrasle ulaznica košta 300 dinara,a  za decu do 7 godina 100. Za posetioce koji dođu posle 17 sati karta iznosi 200 dinara.

Kompleks bazena na otvorenom radi svakoga dana od 11 do 19, vikendom od 10 do 19 sati.
Podsetimo, novi bazeni Sportskog centra Čair na otvorenom, obogaćeni toboganima za decu i odrasle, otvoreni su prošle godine. Novina od protekle sezone su rekreacioni bazen sa lenjom rekom, vodopadima i drugim vodenim atrakcijama, teretana na otvorenom i biblioteka.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.