Počela gradnja LIDL-a u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela gradnja LIDL-a u Nišu

Četiri godine nakon što je poznati nemački lanac prodavnica kupio zemljište u Nišu, počeli su radovi na izgradnji supermarketa prekoputa DIS-a u Duvaništu.

U prethodnih nekoliko godina se radilo na postavljanju podzemnih instalacija, a prema podacima sa table na gradilištu, pripreme za izgradnju samog objekta su počele pre nekoliko dana, a rok za njihov završetak je 31. januar iduće godine.

Prema podacima iz građevinske dozvole, supermarket u Duvaništu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će imati oko 3.100 kvadrata.

Podsetimo, kada je oktobra 2012. godine LIDL prvi put objavio da je kupio plac u Nišu, saopšteno je da će to biti samo jedan od ukupno 3 objekta tog lanca u Nišu. Ipak, zasada nema ni nagoveštaja gde bi i kada oni mogli da budu izgrađeni.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

FOTO: Počela gradnja Lidlove prodavnice na Novom naselju

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2016, 11:03

Počeli su radovi na uređenju parcele na Novom naselju na kojoj će biti izgrađen objekat za potrebe supermarketa Lidl, parking sa prilaznim putem i ostala prateća infrastruktura...Kako se uverio reporter portala 021.rs, parcela koja se nalazi odmah pored pruge na Bulevaru Evrope kod kružnog toka,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.