Plesni šou za Nišlije u Narodnom pozorištu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2016, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plesni šou za Nišlije u Narodnom pozorištu

Amateri i profesionalci od 4 do 64 godine predstaviće se publici u plesnom šou nastupu „Big time“, u kome će imati priliku da iskorače iz zone komfora i publici pokažu šta znaju. Plesni nastup je zakazan za 28. decembar od 20:30 sati u niškom Narodnom pozorištu.

Ova plesna manifestacija, kažu organizatori, ima za cilj podsticanje umetničke inicijative kod mladih.

Imaćete priliku da gledate hip-hop, salsu, tango, disko dens, latino, standard, kabare, orijentalni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ples, balet, kontemporeri, šou-dens i druge vrste plesa. Svakako, ovakav vid manifestacije predstavlja divnu inovaciju u našem okruženju – najavljuju organizatori. Veliki broj plesača biće na sceni; foto: I. Vasić

Publici će se na nastupu predstaviti „Continuum Youth“, „Continuum Root“ i „Continuum Jedi“, koji su učestvovali u ovogodišnjem serijalu „Ja imam talenat“.

Biće i trbušnih plesačica koje čine grupu "Swing Oriental Ladies" i jedna su od najrenomiranijih grupa na Balkanu, a na nastupu će se predstaviti i Ančoo, finalista prvenstva u hip-hopu za ovu godinu.

Tim koreografa koji je osmislio ovaj nastup čine Danica Ničić, Jelena Mihajlović, Đorđe Mihajlović, Ana Stanišić, Sandra Prokić, Danilo Đokić, Jovana Simić, Dragan Micić, Anastasija Pantović, Julijana Rakonjac, Valentina Vidojević, Marija Stankov, Nevena Simonović, Slavica Ognjanović, Bratislav Ranković - navodi se u pozivu.

Organizator ovog nastupa je „Continuum dance theatre“ i plesni klub „Swing“. "Big show" nastup za Nišlije; foto: I. Vasić

Karte će biti u prodaji od 21. decembra i moći će da se kupe na biletarnici pozorišta, po ceni od 200 dinara. Na dan nastupa karte će koštati 300 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.