Pikseli i Gradovi na papiru u Vilinom gradu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pikseli" i "Gradovi na papiru" u "Vilinom gradu"

Od četvrtka 23. jula na repertoar niškog bioskopa “Vilin grad” stiže romantičan film “Gradovi na papiru” i animirana komedija sa elementima naučne fantastike “Pikseli”.

“Gradovi na papiru” je priča u čije je središte smešten Kventin, maturant koji je zaljubljen u zagonentnu Margo još od kada je bio dete. Nakon što ga povede u avanturu kroz njihov rodni grad, kako se navodi u opisu filma, Margo odjednom nestaje.

U akcionoj komediji “Pikseli”, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << navodi se u sinopsisu, nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade.

Američki predsednik Kuper prisiljen je da pozove svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali da spasu svet pre nego što ga unište Pak-Men, Donki Kong, Galaga, Stonoga i Spejs Inavejders - stoji u opisu filma.

Kako najavljuju u “Vilinom gradu”, od 29. jula na repertoaru će biti i film “Nemoguća misija: Otpadnička nacija”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U bioskopima tinejdžerska avantura "Gradovi na papiru"

Izvor: B92, 22.Jul.2015

Misteriozna avantura „Gradovi na papiru” stiže na repertoar domaćih bioskopa 23. jula, a glavni junaci su Kara Delevinj i Net Vulf...„Gradovi na papiru” su filmska adaptacija još jedne knjige autora Džona Grina, koji stoji iza bestselera „Krive su zvezde”...U središtu priče je Kventin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.