Petrijin venac premijerno u Domu Vojske u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2024, 13:35

"Petrijin venac" premijerno u Domu Vojske u Nišu

Predstava Petrijin venac, rađena u režiji Jane Maričić prema istoimenom romanu Dragoslava Mihailovića, premijerno će biti izvedena u Domu Vojske u Nišu 10. aprila, od 20 sati. Ulaznice su u prodaji.

U predstavi igra Mirjana Karanović, koja je zajedno sa Janom Maričić radila na adaptaciji teksta.

Sa velikom distancom i jos većim životnim iskustvom, Mirjana Karanović se posle 40 godina vraća priči o jedinstvenoj ženi naše književnosti. O borkinji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koja se ne predaje, o krhkoj ženi koja ne odustaje od života već ga prihvata u svoj njegovoj gorčini. Raduje se malim stvarima i magičnim trenucima koji remete predvidivu linearnost i stereotipiju teškog života jedne žene u unutrašnjosti - navode organizatori.

Predstava traje jedan sat i deset minuta, a svi zainteresovani mogu kupiti ulaznice za 1.100 dinara na tickets.rs.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

"Žene u crvenom" ponovo u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2024, 11:37

Nakon prvog izvođenja u Nišu, kada su ubrzo nakon puštanja u prodaji rasprodate karte, predstava Žene u crvenom u kojoj glume Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasia Mandić i Sena Đorović, biće ponovo izvedena u Domu Vojske u Nišu 18. aprila. Karte su u prodaji...Posle manje od dva meseca...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.