Petina vodomera nije očitana godinama!

Izvor: NTV.rs, 28.Dec.2013, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petina vodomera nije očitana godinama!

Novo rukovodstvo vodovoda prilikom preuzimanja računovodstvene dokumentacije, zateklo je zabrinjavajuće podatke u poslovanju ovog javnog preduzeća. Od ukupno 50.000 potrošaca, 10.000 vodomera nije očitavano, što znači da čak 20% Nišlija nije plaćalo vodu i to godinama unazad.
- Potrošači koji redovno plaćaju svoj račun nisu oštećeni, a protiv odgovornih su preduzete odvorajaće mere. I pored toga JKP „Naissus“ je solventna firma kaja svojim radnicima redovno isplaćuje >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << zarade, a građanima Niša isporučuje jednu od najkvalitetnijih voda za piće u Evropi, kaže direktor Dejan Andrejević.
Kada je pre nekoliko nedelja novo rukovodstvo gradskog vodovoda započelo akciju kontrole potrošača i racionalne potrošnje vode, došlo je do zapanjujućih podataka.
Radi izgradnje saobraćajne infrastrukture, u toku su završni radovi na izmeštanju dela vodovoda Studena – Niš.
Svi radovi povereni su građevinskoj operativi JKP „Naissus“, što govori o poverenju koje su država i investirori ukazali niškom vodovodu. U toku je dezinfekcija cevi, a svečano otvaranje trase magistralnog vodovoda očekuje se posle Nove godine, kaže direktor Andrejević.
 

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.