Perišić: Od oktobra mogući letovi za Istanbul

Izvor: NiskeVesti.rs, 20.Jan.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perišić: Od oktobra mogući letovi za Istanbul

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić izjavio je za portal ea-sk.com da postoji veliko interesovanje za uvođenje linije ka Istanbulu, i da bi prvi letovi mogli da se očekuju već od oktobra.

Perišić je rekao da je prema njihovim istraživanjima realno da zbog ogromnog interesovanja putnika za ovu liniju bude 2 leta nedeljno. On je istakao da će na ovoj liniji leteti avio-kompanija iz Turske, ne navodeći o kojoj je reč.
Opširnije na FlyFromNiš

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Perišić za albanski portal: Letovi za Istanbul iz Niša u oktobru

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Jan.2016

Zoran Perišić, izjavio je za turski portal na albanskom jeziku "EA " (ea-sk.com) sa sedištem u Izmiru, da bi letovi na relaciji Niš - Istanbul mogli da startuju već od oktobra ove godine...Interesovanja je veliko i radovna linija bi mogla da bude i do dva puta nedeljno, a da će prevoznik biti...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.