“Parking servis“ u večernjoj akciji popravke osvetljenja

Izvor: RadioCity.rs, 25.Apr.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Parking servis“ u večernjoj akciji popravke osvetljenja

Kako saznajemo, u sklopu redovnog održavanja javnog osvetljenja radnici JKP “Parking servis“ menjali su neispravne sijalice u parku Čair, a uskoro će biti osposobljeno i nekoliko reflektora.
„Što se tiče sanacije reflektora u pitanju su reflektori koji osvetljavaju prostor predviđen za šetanje pasa i njegovu bližu okolinu. Njihova sanacija će potrajati nekoliko dana, s obzirom da je reč o havarijskom kvaru“, kažu u ovom preduzeću za City radio.

Iako građani >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << neretko i kritikuju “Parking servis“ kako radove na obeležavanju zebri i druge signalizacije na putevima ne vrše tokom večernjih sati, ekipe javnog osvetljenja “Parking servisa“ obavljaju posao od 7 sati do 23 sata.
Inače, Čair je noću solidno osvetljen uličnim svetiljkama, ali će jaki reflektori svakako doprineti boljoj vidljivosti u parku tokom večernjih sati, kada građani izvode svoju decu ili kućne ljubimce u šetnju, trče, vežbaju.

Podsetimo, preduzeće Parking servis nedavno je obeležio 42 parking mesta ispred OŠ “Ratko Vukićević“, što je izazvalo različite reakcije među Nišlijama.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.