Palilulsko veče “menja” trase pojedinih linija gradskog prevoza

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jun.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palilulsko veče “menja” trase pojedinih linija gradskog prevoza

Zbog održavanja Palilulske večeri, 3. i 4. juna autobusi gradskog prevoza u Nišu na linijama 8 i 34 kretaće se izmenjenim trasama.

Režim saobraćaja, kako kažu u Direkciji za javni prevoz, menja se u ulicama Vojvode Gojka, Božidarčevoj, Kursulinoj i Episkopskoj.

Zbog toga će autobusi na liniji Novo groblje - Gabrovačka reka, u smeru ka Novom groblju, od sutra 3. juna u 5 sati do utorka 4. juna u 9 sati, od raskrsnice Njegoševe i Vojvode Gojka saobraćati izmenjenom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << trasom: Njegoševa - Stanoja Bunuševca - Dušana Popovića i nadalje redovno.

Autobusi na istoj liniji u provratku, u periodu od 14 sati sutra 3. juna, do 2 sata iza ponoći 4. juna, kretaće se od raskrsnice Dušana Popovića i Episkopske trasom: Stanoja Bunuševca - Njegoševa do raskrsnice sa Ulicom Vojvode Gojka i nadalje već ustaljenom putanjom.

Izmene saobraćaja će pogoditi i “kružnu” liniju.

Tako će autobusi u smeru A, ka Gradskoj bolnici, sutra od 5 izjutra do utorka u 9 sati, nakon Ulice Branka Radičevića, ići trasom Njegoševa - Stanoja Bunuševca - Dušana Popovića i dalje redovno.

U smeru B ka Železničkoj stanici, u istom periodu, autobusi će se iz Ulice Dušana Popvića kretati ulicama Stanoja Bunuševca - Njegoševa - Branka Radičevića i dalje redovnom trasom.

Podsetimo, Palilulsko veče je tradicionalna manifestacija koja se održava u srcu Palilule, kod rampe i na samoj raskrsnici u blizini pijace. Ove godine je deo obeležavanja gradske slave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.