Paketići za radosniji Božić

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Jan.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketići za radosniji Božić

Mališani koji borave na na klinikama za dečje interne bolesti i dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra u Nišu na kratko su zaboravili na svoj boravak daleko od kuće. Radosniji Božić učinili su im predstavnici niške gradske opštine''Medijana'' koji su ih tradicionalno posetili na ovaj dan i uručili im prigodne poklone.Želimo da dečici koja najveći hrišćanski praznik provode van svojih domova bar malo ulepšamo sumorne bolničke dane. Ovo je prilika da saznamo i šta je ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << klinikama potrebno i u narednom periodu pokušamo da im pomognemo, rekao je ovom prilikom predsednik Gradske opštine Medijana Zoran Stojanović, naglasivši da je ovo tek jedna u nizu akcija koje ta opština realizuje a koje imaju za cilj da pomognu najmlađima. Predsednika opštine i zamenika predsednika Skupštine Bobana Vučkovića na dečijim odeljenjima niške bolnice dočekale su dežurne ekipe lekara i sestara, direktorka Dečije hirurgije dr Anđelka Slavković, kao i 70-oro dece kojima su uručeni paketići.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Gradska opština Medijana tradicionalno darivala decu na klinikama

Izvor: juGmedia, 08.Jan.2016

NIŠ – Decu koji borave na na klinikama za dečje interne bolesti, dečju hirurgiju i ortopediju posetili su predstavnicigradske opštine Medijana i uručili im prigodne poklone...„Želimo da dečici koja najveći hrišćanski praznik provode van svojih domova bar malo ulepšamo sumorne bolničke...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.