PRETUČEN  šipkama u naselju Branko Bjegović

Izvor: NiskeVesti.rs, 02.Nov.2016, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETUČEN šipkama u naselju Branko Bjegović

Danas oko 11 i 30 u naselju "Branko Bjegović" pretučen je stariji čovek, potvrdili su iz Policijske uprave Niš, čije ekipe obavljaju uviđaj. Prema izjavama očevidaca i nezvaničnim informacijama, starijeg čoveka su ispred mesare "Biftek" šipkama tukle dve osobe - otac i sin.

 Prema rečima očevidaca, stariji čovek je nakon dobijenih batina izgubio svest i tako ležao na ulici sve dok mu nisu zaposleni u mesari i meštani pružili pomoć. Intervenisala je i Hitna pomoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << potvrdili su Niškim Vestima. Niška policija je, takođe, oko podneva primila poziv iz naselja "Branko Bjegović" koji se, kako su saopštili, ticao "narušavanja javnog reda i mira".
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Otac i sin pretukli šipkama starijeg muškarca u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Nov.2016

Kako su potvrdili iz PU Niš, danas je policija oko 12 sati primila poziv o "naruševanju javnog reda i mira" iz naselja Branko Bjegović u Nišu...Kako nezvanično saznajemo, dve osobe, otac i sin šipkama su pretukle starijeg muškraca ispred u blizini mesare "Biftek" u pomenutom naselju...Istraga...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.