Otvoreno džemovanje u nedelju u niškom klubu Feedback

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2020, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreno "džemovanje" u nedelju u niškom klubu "Feedback"

Samostalni izvođači i grupe moći će da nastupe sa nekim od profesionalnih muzičara, poput Paola Adisa, Željka Ljubića Pitija, Bojana Bojkovića Profe, na otvorenom muzičkom popodnevu koje u nedelju, 23. februara organizuje niški klub Feedback. Svirka počinje u 19 sati, a iz kluba pozivaju muzičare i publiku da im se pridruže.

Već dve sezone ovaj klub organizuje "Open jam sessions" u okviru koga poznati muzičari nastupaju sa lokalcima, bez obzira na njihov nivo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << znanja, usviranosti ili žanrovsku opredeljenost.

Koncept otvorenih džem sesija je da svaka od epizoda ima domaćine – muzičare koji su svoje iskustvo na sceni stekli kroz rad sa autorskim bendovima, a svi koji su zainteresovani da oprobaju svoje veštine dobrodošli su da učestvuju. Dođite, ponesite svoje instrumente i radite ono što najviše volite i što najbolje umete da rade – stvarajte muziku - kažu organizatori.

Ovo je 8. put da organizuju otvoreno muzičko popodne, a ove nedelje nastupiće bubnjar Paolo Addis, gitarista Željko Ljubić Piti, Bojan Bojković Profa, trubač Andrej Maksimović Papi, bas gitarista Čedomir Ilić i pijanista Vanja Radojković.

Ulaz je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pesme "KUD Idijota" sutra pred Nišlijama

Izvor: JužneVesti.com, 19.Feb.2020

Duh legendarne pulske pank grupe "KUD Idijoti" oživeće sutra 20. februara tribjut bend "Lutke na koncu". Prema najavama organizatora, svirka počinje u 22 sata u niškom klubu "Feedback".

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.