Otkazan nastup Riblje čorbe na niškom Trgu, zameniće je Van Gog

Izvor: JužneVesti.com, 29.Dec.2023, 11:02

Otkazan nastup "Riblje čorbe" na niškom Trgu, zameniće je "Van Gog"

Koncert koji je Riblja čorba trebalo da održi u subotu, 30. decembra, na niškom Trgu kralja Milana, otkazan je zbog lošeg zdravstvenog stanja frontmena ove grupe Bore Đorđevića. Kako su saopštili iz Niškog kulturnog centra, umesto njih će nastupiti bend Van Gog, a koncert će trajati od 21 do 23 sata.

Nastup koji je najavljen kao uvertira glavnom dočeku Nove godine bio je nastup čuvene grupe Riblja čorba. Međutim, sinoć su se na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << oglasili iz ovog sastava i naveli da su lekari zabranili Bori da putuje i da se izlaže naporima.

Dragi prijatelji, izvinjavamo se do neba što nećemo moći da se, u Nišu i Boru, zajedno radujemo Novoj godini.Bori su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima jer ima jak grip kao i probleme sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi evo nas na novim druženjima. Izvinjavamo se organizatorima, kao i svima kojima smo pokvarili planove. Volimo vas, SREĆNA NOVA GODINA! - stoji u objavi benda.

Ovo su potvrdili i iz Niškog kulturnog centra i saopštili da će umesto Riblje čorbe nastupiti Van Gog

Umesto „Riblje čorbe“, nastupiće muzička grupa „Van Gogh“ u terminu od 21 do 23 sata - stoji u kratkom saopštenju.

Podsetimo, na dočeku Nove godine koji će 31. decembra biti organizovan na Trgu, uz Bobana Zdravkovića nastupiće i Violeta Viki Miljković. Kako je gradonačelnica rekla, koncerti koji će biti održani ta dva dana će Nišlije koštati 10.900.000 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan novogodišnji koncert Riblje Čorbe u Boru

Izvor: Bor030.net, 29.Dec.2023

Planirani novogodišnji koncert Riblje Čorbe u Bor otkazan je, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici benda. „Dragi prijatelji, Izvinjavamo se do neba što nećemo moći da se, u Nišu i Boru, zajedno radujemo Novoj godini.Bori su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima jer ima jak...

Nastavak na Bor030.net...

Ribljoj Čorbi OTKAZALI KONCERT U NIŠU Evo šta je pravi razlog, lekari zabrinuti: A oni će ga zameniti

Izvor: Blic, 29.Dec.2023

Koncert benda “Riblja Čorba” koji je trebalo da se održi 30. decembra od 20 časova na Trgu kralja Milana u Nišu je otkazan, potvrdili su organizatori.

Nastavak na Blic...

"Riblja čorba" otkazala koncert u Nišu

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2023

Legendarni srpski sastav "Riblja čorba" ipak neće sutra uveče nastupiti u Nišu na trgu Kralja Milana zbog bolesti frontmena Bore Đorđevića, saznaje Kurir, a na veliku žalost mnogih fanova koji su se dugo pripremali za ovaj svojevrsni spektakl.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Umesto Riblje čorbe u Nišu 30. decembra nastupa Van Gog

Izvor: Danas, 29.Dec.2023

  U subotu, 30. decembra, na niškom Trgu kralja Milana trebalo je da nastupi Riblja čorba, ali je taj koncert otkazan zbog lošeg zdravstvenog stanja Bore Đorđevića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.