Osumnjičeni za dvostruko ubistvo uhapšen u pekari

Izvor: Press, 04.Nov.2010, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo uhapšen u pekari

Marko Jovanović (21) iz Niša, koji je osumnjičen da je 31. oktobra u naselju Duvanište ubio bivšu devojku Danijelu Jovanović (27) i njenog komšiju Aleksandra Kitanovića (23), uhapšen je juče u pekari dok je kupovao doručak!
Dragan Bradić, načelnik Odeljenja za suzbijanje opšteg kriminaliteta PU Niš, saopštio je da je hapšenje prošlo bez incidenata.
- Jovanović je uhapšen oko devet časova ujutro, na izlasku iz pekare u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ulici Vojvode Tankosića 28 u Nišu. Locirali smo ga na tom mestu, nakon čega je dvadesetak policajaca blokiralo taj deo grada. Prilikom hapšenja Jovanović nije pružao otpor. U njegovoj jakni pronađen je nož kojim je najverovatnije izvršio dvostruko ubistvo. On je obukao jaknu naopako kako bi sakrio tragove krvi - rekao je Bradić.
Prema navodima policije, Jovanović se skrivao u stambenoj zgradi u ulici Vojvode Tankosića 11.
- Kako smo utvrdili, on se skrivao ispod protivpožarnog stepeništa na trećem i petom spratu zgrade, gde stanari praktično ne prolaze, tako da je bio neprimećen četiri dana - kazao je Bradić. On je objasnio da je osumnjičeni nekada tu stanovao, pa se pretpostavlja da je to bio razlog da se sakrije na tom mestu.
Jovanoviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će sa krivičnom prijavom za teško ubistvo biti priveden istražnom sudiji.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.