Oštetila budžet za oko 26,4 miliona dinara

Izvor: S media, 11.Maj.2010, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oštetila budžet za oko 26,4 miliona dinara

Poreska policija podnela je krivičnu prijavu protiv S.J - vlasnice niškog preduzeća "Sutrgovina" - zbog sumnje da je utajom poreza oštetila državni budžet za oko 26, 4 miliona dinara, saopstila je danas Poreska uprava.

Krivična prijava podneta je Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu zbog sumnje da je vlasnice preduzeća izvršila krivična dela poreske utaje i falsifikovanje službene isprave, navodi se u saopštenju.

Prijavljena se tereti da je "u nameri da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u potpunosti izbegne plaćanje poreza od januara 2008. do novembra 2009" nabavljala lažne ulazne račune, da nije evidentirala fakture kupcima a prisvajala je novac od prodate robe kao i da je podnosila lažne poreske prijave...

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Prijava zbog ubistva psa u Valjevu

Izvor: SrbijaNet.rs, 12.Maj.2010, 01:10

Valjevska policija podnela krivičnu prijavu protiv M.D. (48) iz sela Cvetanovci kod Ljiga, zbog sumnje da je počinio krivično delo ubijanja i mučenja životinja. Kako je danas javio lokalni Radio Patak, M.D. je hicem iz puške ubio lovačkog psa rase "epanjol breton", koga

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.