Omladina Niša 12. avgusta obeležava svoj dan (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 08.Avg.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina Niša 12. avgusta obeležava svoj dan (VIDEO)

Decentralizacija omladinske politike cilj je niške omladine koja će i ove godine, 12. avgusta, obeležiti Dan mladih. Osim svečane dodele 20 ugovora organizacijama koje su prošle na konkursu za finansiranje projekata za bolji položaj mladih, organizatori najvaljuju i manifestaciju „Igre na vodi – Mladi bez granica“, dan ranije, 11. avgusta, na bazenima Čair.
Grad Niš već drugu godinu izdvaja sredstva za finansiranje projekata koji bi trebalo da unaprede položaj mladih u Nišu. Ove godine za ove namene predviđeno je ukupno tri miliona dinara. Sredstva će biti dodeljena omladinskim organizacijama i neformalnim grupama građana 12. avgusta u Gradskoj kući.
Povodom Međunarodnog praznika omladine , Kancelarija za mlade najavljuje i manifestaciju „Igre na vodi – Mladi bez granica“, koja počinje 11. avgusta na čairskim bazenima od 21h. Okupiće oko 50 takmičara u šest ekipa iz Niša i Aleksinca, a ulaz je za gledaoce besplatan.
U pauzama igara prevdviđen je zabavni program, dok je posle nadmetanja planirano i noćno kupanje kojim će tačno u ponoć učesnici i dočekati Dan mladih.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Igre na vodi na bazenu Čair

Izvor: JužneVesti.com, 08.Avg.2014

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, u ponedeljak 11. avgusta od 21 sat na bazenu Čair biće otvorena druga po redu manifestacija „Igre na vodi – mladi bez granica“...U različitim disciplinama će se nadmetati 6 ekipa: prošlogodišnji pobednik ekipa Kancelarije za mlade iz Aleksinca,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.